Tuesday, October 16, 2012

Tip de redactie


Hoelang doet u dat nou al? (negen jaar) Wilt u daar dan snel mee ophouden? Steeds maar weer de bekende shit van het gedwongen multicultureel samenzijn op een veel te klein oppervlak uitvergroot opwarmen en voorschotelen. Ik ben niet blind, weet er als Vogelaarwijker, niemand verstaand, dagelijks beroofd wordend en mijn vrouw steeds weer toegesissst wordend, alles van. En anders zorgt de Telegraaf of de PVV wel dat ik ontwaak.
In uw ijver de enige, echte Dutch Daily Ethnic Cival War Gazette te worden, is het u misschien ontgaan, maar zelfs de elite heeft ondertussen weet (door ervaring aan den lijve) van de strubbelingen voortkomend uit het importeren van iets teveel niet-westerlingen naar een beschaafde samenleving.
De  litanie van multi-culti-belletje-trek-incidenten waar u telkens en nog steeds van over de rooie weet te geraken, terwijl de rest van het land erbij gaapt, is werkelijk eindeloos: Gescheiden fiets- en zwemlessen voor moslima’s. Weer een lage-lat-allochtonenprijs uitgereikt (nooit aan een man) door Maxima. Weer een blanke vrouw wiens huwelijk met moslim dodelijk of als ze geluk heeft verminkt afloopt. Sluipende toename van halal moslimvoedsel in supermarkten. De continue lawine aan staatshersenspoelingen, o.a. van Sire, Anne Frank Stichting, de Publieke Omroepen (bijv. Mijn Moskee is Top), Stichting 4 en 5 mei, Ali B en Beatrix, in alle talen en moeilijkheidsgraden, om de weerstand en plooitjes tegen een pluri-etnische maatschappij plat te walsen. Moslimfamilieperikelen variĆ«rend van inteelt tot neefjes die er op los schieten of steken als nichtjelief naar de verkeerde man kijkt. Alleen lucht uit moslimkelen als de islam belachelijk gemaakt wordt, niet om schande te spreken van een Al Queda aanslag. Weer een homo net niet van een flat gegooid. Werkloosheid en criminaliteit onder allochtonen zomaar weer groter dan gedacht.  Weer ruim baan voor een wolkenkrabbende moskee met 100 decibel 5 maal daags.  Wietluchtbrug vanuit Marokko blijft groeien. Weer een wijdopen subsidiekraan ontdekt voor zielige allochtonen. Een rechter die begrip heeft voor bicultureel geplette Marokkaanse veelplegende straatboefjes.  

Het is allemaal nieuws van gisteren. Waarom bericht u er dan nog over? Omdat het reclame-geld oplevert? Of om te voorkomen dat het morgen hier nog erger is? In het laatste geval moet u toch echt meer effect gaan sorteren. U zou misschien kunnen overwegen uw nieuwsgaring te veranderen. Nu schiet u alleen in een publiceer-stuip als de PVV er vragen over stelt, of de Telegraaf site vast zit door een overload aan incorrecte reacties. Door deze werkwijze komt u met de bekende  interethnicitaire problematiekjes aanzetten. Waar niemand meer van opkijkt. Het zal echt dieper en schokkender moeten.  

Bijvoorbeeld: Op 13 oktober is de Sint Maarten viering op Nationale Inventarisatie Lijst van Immateriƫle Erfgoed Nederland geplaatst (wordt vervolgd).

No comments: