Wednesday, January 14, 2009

Geenocide

Halfwerk is zo irritant. Dat eeuwige ge√ępileerd van vrouwen van hun wenkbrauwen, haal ze toch helemaal weg! En borstamputaties, altijd maar een, die andere kan er dan ook wel af hoor.
Je doet toch ook niet 1 oksel, of 1 schoen aan. Of alleen de onderste helft van je huis nieuw in de verf . Of alleen de bovenste rij tanden, of alleen Paris als de andere Hilton er naast ligt. Waarom sterft het toch van de voorbeelden van halfbakken werk?

De Luftwaffe die wel Rotterdam, maar niet ook even Amsterdam platgooide.
Karadzic die een heel moslimdorp kon uitroeien; laat hij enkel de mannen en jongens doden. Alleen daarom al moet hij berecht worden, want nu zitten we opgescheept met nabestaanden, die generaties lang zullen krijsen dat het een schande is dat de Nederlandse militairen niet ingrepen en dat ze meer geld moeten hebben om het leed te verzachten. Een schande is het inderdaad dat die soldaten stonden toe te kijken; het Bosnisch-Servische leger er niet even op attendeerden dat ze de helft van de inwoners vergaten.

Enkel een vakantiehuis voor Alexander en Maxitrut in Mozambique. Waarom geen paleis? En deporteer de hele Koninklijke familie er naar toe! Zonder bewaking, dan kunnen die negers ook eens van oranjepoesjes genieten. Gun die ook de marmot van Mabel.

De ouders van kristenhond Hirsch Ballin die voor een quasi modo gingen, maar waar is de bochel dan? Van de PvdA verwacht je niet anders dan half werk. Maar als het om de levering van kopstukken gaat, dan lukt het opeens wel. Dan gaan ze toch echt voor hele mongolen als Melkert en Vogelaar.

Ik sleep Van Gogh er niet bij, dat is zo flauw. De schilder dus. En Cohen ook maar niet. Ach, wat maakt het uit; het schijnt dat hij zijn vrouw ooit dood wou hebben, maar hij sloeg haar enkel in een rolstoel. Binnenkort kom ik met de bron. Echt.

No comments: